top of page

Welkom bij In Den Uylenbal!

Betaalbare designartikelen uitzoeken voor uzelf óf als cadeau voor iemand anders, en aansluitend een kop koffie of thee met iets lekkers. Dat kan bij ons bij In Den Uylenbal.

 

In Den Uylenbal is een vertrouwde woon- & kadowinkel in Diever, gespecialiseerd in hoogwaardige producten met het accent op een landelijke en hippe uitstraling. Wij verwennen u graag met verassende woonaccesoires en hippe kleding. Wat dacht u van heerlijk eten en drinken? De appeltaartmix van Granny’s is een klassieker. De selfmade whisky en rum van Snippers zijn uniek.

 

Meer zin in een lekker geurtje? Op onze parfum afdeling, kunt u kiezen tussen 80 verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen. Nog leuker: het parfumflesje dat u meekrijgt kunt u zelf weer bijvullen met uw favoriete geur.

 

Ons personeel staat altijd klaar in de winkel om u te helpen. Blijf tijdens uw bezoek gerust genieten van heerlijke koffie of thee in onze koffiecorner of op ons gezellige terras, altijd met wat lekkers erbij!

 

Vergeet ook zeker niet rond te kijken in onze webshop en laat uw favoriete artikelen aan huis bezorgen.

 

Hopelijk tot snel!

Merken die wij verkopen zijn o.a.: Tapparfum, Janzen, Mijn Stijl, Granny’s, Snippers, Sen&Zo, IzNaiz, WoodWick, Asleigh&Burwood, GM Decoratie

In Den Uylenbal
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Volg ons op social media
bottom of page